Ja Joulukin on kovaa vauhtia lähestymässä ja sen eteen en ole tehnyt yhtään mitään.... ja enkä tee, tuleehan se Joulu ilman hössötystäkin ;))

Viime viikolla kävin polven tähystysleikkauksen jälkitarkastuksessa ja polvi on nyt sitten mikä on, siis uutta leikkausta ei tehdä, koska takuuta ei ole että kivut lähtisivät ja leikkaus olisi suuri ja riskitkin myös ;(( Siis kipulääkkeitä saan popsia ja popsia.... Ihan kaameeta, olen jo popsinut kipulääkkeitä tänä vuonna jo reilulla 640 eurolla, keskiviikkona tuli Kelasta lappu että loppuvuoden lääkkeet ovat lähes ilmaisia!

Laitetaanpas iloisempiakin kuulumisia ;)) Isäntä se päätti vaihtaa alaa ja hommasi liikenneluvat ja rekka-auton metsähakkeen ajoon, saas nähdä kuinka hommat alkavat pyöriä ;)) Kyllä on ollut jos jonkinlaista paperia-asiaa hoidettavana, huh huh!!

Niin ja pääsinpäs minäkin koeajolle tosin repsikan penkille!

2161722.jpg
Haminan keskustaa, hiukkasen on paremmat näkymät kuin henkilöautosta;)

2161816.jpg
ja hakekuormaan hakemassa!

Essin kanssa on tullut käytyä harvakseltaan lenkillä ja sen huomaa, poni on taas alkanut pyöristyä, siis liikuntaa tarttis enemmän ja ruokaa vähemmän ;)) eiköhän tässä pian päästä lenkkeilemään useammin kun päivät alkavat pikkuhiljaa pidentyä ;))

Kanalassa odotellaan Joulu-tipuja ;)) Pirkon edellinen haudonta meni pieleen, joten laitoin sille uudet munat haudottavaksi;))

Blondin kakara "Pikku-Mirri" on kasvanut kovin ja.....
2161213.jpg
siitähän on tulossa kaunis Mirri-kananen ;))

2161214.jpg
Vautsi mitkä jalkasulat ;))